رویدادها
وبینار آنلاین کشوری از ایده تا بازار “رویکردهای نوین در تولید محصـولات غذایی فراسودمند و پروبیوتیک”
انجمن های علمی علوم و صنایع غذایی و داروسازی علوم پزشکی تبریز با همکاری ایکادآکادمی برگزار میکنند: وبینار آنلاین…
رایگان!
وبینار آنلاین کشوری HACCP
وبینار آنلاین HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) یکی از اصولی که در زنجیره مواد غذایی از…
50,000 تومان
وبلاگ
تماس با ما
وبینار آنلاین کشوری از ایده تا بازار “رویکردهای نوین در تولید محصـولات غذایی فراسودمند و پروبیوتیک”
انجمن های علمی علوم و صنایع غذایی و داروسازی علوم پزشکی تبریز با همکاری ایکادآکادمی برگزار میکنند: وبینار آنلاین…
رایگان!
وبینار آنلاین کشوری HACCP
وبینار آنلاین HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) یکی از اصولی که در زنجیره مواد غذایی از…
50,000 تومان
رویدادها
وبینار آنلاین کشوری از ایده تا بازار “رویکردهای نوین در تولید محصـولات غذایی فراسودمند و پروبیوتیک”
انجمن های علمی علوم و صنایع غذایی و داروسازی علوم پزشکی تبریز با همکاری ایکادآکادمی برگزار میکنند: وبینار آنلاین…
رایگان!
وبینار آنلاین کشوری HACCP
وبینار آنلاین HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) یکی از اصولی که در زنجیره مواد غذایی از…
50,000 تومان
اسدی (Guest) –
فایل دوره میشه داشته باشم
محمد –
دوره خوب با کیفیتی بود
سمیه –
عالی بود ممنون از لطفتون🙏
نیلوفر –
سلام و تبریک سال نو خدمت همگی عزیزان. وبیناری که درحال برگذاری است بسیار کاربردی و مفید واقع شد🌷
صغری –
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید خیلی متشکرم بابت برگزاری وبینار ها با همین روش می توان از تجربیات و اطلاعات فراسودمند اساتید عزیز استفاده کرد ودر زمینه صنعت و غذا گام های محکم و سودمندی در زمینه پیشرفت قدم برداشت
تهمینه قیاسی (Guest) –
امیدوارم این وبینار هم مثل بقیه وبینارها مفید باشد.
الناز –
سلام عرض تبریک سال نو به شما واقعا عالی هست من لیسانس آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیش گیری ازاعتیاد خوندم برام مفید هست که شرکت میکنم سپاس از شما
سارا –
سلام نتونستم در گروه های واتساپ عضو شوم
Khosravi shiri Fereshteh (Guest) –
Zarar hay estefadeh zeyady az ghazahy probyotik
rahman –
سلام توی گروهها نمیشه عضو شد
الهه عموهاشمی (Guest) –
فیزولوژی
الهه عموهاشمی (Guest) –
فیزولوژی
حسین –
تشکر از برنامه ها و وبینارهای فوق العاده
سپیده ایزدی (Guest) –
مهندسی علوم و صنایع غذایی