پرداخت در دسترس نیست در حالی که سبد خرید شما خالی است.
دوره اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی
دوره اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی (به همراه عناصر کلیدی کیفی) مدرس: خانم مهندس حدادی تاریخ برگزاری: 14 و…
رایگان!
دوره آموزشی HACCP (تجزیه و تحلیل نقاط خطر و نقاط کنترل بحرانی)
از جمله سرفصل های این دوره: آشنایی با اصول 7 گانه اجرای HACCP ترسیم نمودار جریان مواد غذایی شناسایی نقاط…
رایگان!
ISO/IEC 17025:2017
دوره آموزشی تشریح الزامات عمومی برای احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون زمان برگزاری: یکشنبه و دوشنبه 27 و…
رایگان!
دوره آموزشی رایگان IFS (استاندارد های بین المللی غذا)
انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری و آکادمی…
رایگان!