دوره اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی
دوره اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی (به همراه عناصر کلیدی کیفی) مدرس: خانم مهندس حدادی تاریخ برگزاری: 14 و…
رایگان!
دوره آموزشی HACCP (تجزیه و تحلیل نقاط خطر و نقاط کنترل بحرانی)
از جمله سرفصل های این دوره: آشنایی با اصول 7 گانه اجرای HACCP ترسیم نمودار جریان مواد غذایی شناسایی نقاط…
رایگان!
ISO/IEC 17025:2017
دوره آموزشی تشریح الزامات عمومی برای احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون زمان برگزاری: یکشنبه و دوشنبه 27 و…
رایگان!
دوره آموزشی رایگان IFS (استاندارد های بین المللی غذا)
انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری و آکادمی…
رایگان!