وبینار آنلاین کشوری HACCP

نوع رویداد: آنلاین
توضیحات


وبینار آنلاین HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی)

یکی از اصولی که در زنجیره مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است رعایت و پیاده سازی اصول HACCP یا تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل بحرانی است. این استاندارد در تمام کشورهای دنیا بعنوان یک الزام و استاندارد کاربردی جهت جلوگیری از آلودگی مواد غذایی استفاده می شود.

این وبینار برای چه کسانی مفید است؟

این وبینار برای کارشناسان تولید، کنترل کیفیت، آزمایشگاه های زنجیره مواد غذایی، مدیران سازمان هایی که در زنجیره غذا فعالیت دارند، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و کلیه رشته های مرتبط با مواد غذایی، میکروبیولوژی و مهندسی صنایع مفید می باشد.

اهداف سیستم های تضمین کننده ایمنی مواد غذایی

اهم  سیستم ها و استانداردهای تضمین کننده ایمنی مواد غذایی در دنیا

تعریف HACCP

تاریخچه پیدایش HACCP

مزایای استقرار و پیاده سازی سیستم HACCP

تعاریف اصلاحات رایج در تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

انواع مخاطرات (میکروبیولوژی، شیمیایی، فیزیکی و آلرژن ها)

هفت اصل و دوازده گام در سیستم HACCP

نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP

اصول و مراحل اجرایی HACCP

راهکارهای شناسایی مخاطرات مواد غذایی

جدول شناسایی و ارزیابی مخاطرات و شناسایی نقاط CCP

راهنمای ارزیابی شدت اثر خطر

راهنمای ارزیابی احتمال وقوع خطر

تعیین نقاط کنترل بحرانی با استفاده از درخت تصمیم گیری

راهنمای استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

 

قابل توجه ثبت نام کنندگان محترم:

این وبینار دارای گواهی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و گواهی شتابدهنده ره نشان( زیر نظر بنیاد ملی نخبگان) به صورت الکترونیکی میباشد، در صورت تمایل به دریافت گواهی های معتبر ملی و بین المللی ایکاد آکادمی با امتیاز بازآموزی از سازمان غذا-دارو و همچنین سازمان ملی استاندارد میتوانید علاوه بر هزینه ثبت نام، مبلغ 100 هزار تومان جهت صدور گواهی نامه ها و هزینه پست پیشتاز واریز نمایید.

 

برگزارکننده: انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز صفحه برگزار کننده
0 دیدگاه
1247 بازدید
لینک کوتاه
نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.

اولین نفری باشید که نظر می دهید “وبینار آنلاین کشوری HACCP”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برگزارکننده: انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز صفحه برگزار کننده
0 دیدگاه
1247 بازدید
لینک کوتاه