یکی از اصولی که در زنجیره مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است رعایت و پیاده سازی اصول HACCP یا تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل بحرانی است. این استاندارد در تمام کشورهای دنیا بعنوان یک الزام و استاندارد کاربردی جهت جلوگیری از آلودگی مواد غذایی استفاده می شود.
این وبینار برای چه کسانی مفید است؟
این وبینار برای کارشناسان تولید، کنترل کیفیت، آزمایشگاه های زنجیره مواد غذایی، مدیران سازمان هایی که در زنجیره غذا فعالیت دارند، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و کلیه رشته های مرتبط با مواد غذایی، میکروبیولوژی و مهندسی صنایع مفید می باشد.
✅اهداف سیستم های تضمین کننده ایمنی مواد غذایی
✅اهم سیستم ها و استانداردهای تضمین کننده ایمنی مواد غذایی در دنیا
✅تعریف HACCP
✅تاریخچه پیدایش HACCP
✅مزایای استقرار و پیاده سازی سیستم HACCP
✅تعاریف اصلاحات رایج در تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
✅انواع مخاطرات (میکروبیولوژی، شیمیایی، فیزیکی و آلرژن ها)
✅هفت اصل و دوازده گام در سیستم HACCP
✅نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP
✅اصول و مراحل اجرایی HACCP
✅راهکارهای شناسایی مخاطرات مواد غذایی
✅جدول شناسایی و ارزیابی مخاطرات و شناسایی نقاط CCP
✅راهنمای ارزیابی شدت اثر خطر
✅راهنمای ارزیابی احتمال وقوع خطر
✅تعیین نقاط کنترل بحرانی با استفاده از درخت تصمیم گیری
✅راهنمای استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
قابل توجه ثبت نام کنندگان محترم:
این وبینار دارای گواهی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و گواهی شتابدهنده ره نشان( زیر نظر بنیاد ملی نخبگان) به صورت الکترونیکی میباشد، در صورت تمایل به دریافت گواهی های معتبر ملی و بین المللی ایکاد آکادمی با امتیاز بازآموزی از سازمان غذا-دارو و همچنین سازمان ملی استاندارد میتوانید علاوه بر هزینه ثبت نام، مبلغ 100 هزار تومان جهت صدور گواهی نامه ها و هزینه پست پیشتاز واریز نمایید.
رویدادستان یک سامانهی آنلاین برای تمام انجمن های علمی است که در حوزهی برگزاری رویداد فعالیت دارند یا دانشجویانی که میخواهند به راحتی رویدادهای مورد علاقهشان را پیدا کرده و در آنها شرکت کنند.
قوانین ثبت دیدگاه