مدرسه تابستانه زیست فناوری: غذاهای کارکردی

نوع رویداد: آنلاین
توضیحات

در حال حاضر زيست فناوري يكي از مهم ترين محورهاي توسعه علمي، اجتماعي و اقتصادي كشورهاي جهان است و ارتقا زيست فناوري به عنوان يكي از اساسي‌ترين شاخص‌هاي تعيين كننده توسعه محسوب مي‌شود همچنین يكي از هفت صنعت كليدي است كه سرنوشت اقتصادي - اجتماعي جوامع را در چند دهه آينده رقم میزند.
مَحصولات بيوتكنولوژي نوين هم اكنون ارزش افزوده بسيار بالایي دارد و به دليل وجود مواد اوليه در ايران و سرمايه‌بري اندك مي‌تواند ارزآوري قابل توجهي براي كشور داشته باشد و با توجه به اينكه زيست فناوري، دانش روز دنيا است، پيشرفت ايران در اين زمينه حساس مي‌تواند اعتماد به نفس و اقتدار ملي را در زمينه‌هاي علمي غنا بخشد و نقطه اميد و پايگاهي براي نسل آينده باشد.

در همین راستا امسال ستاد توسعه زیست فناوری به کمک انجمن‌های علمی فعال کشوری قصد دارد برای آشنایی و شناخت بیشتر زیست فناوری در چهار حوزه :
پزشکی و درمان
آب و محیط زیست
انرژی
تغذیه و زراعت
مدرسه‌ تابستانه‌ای را برگزار کند تا راه پیشرفت و توسعه و محقق سازی اهداف کشورمان هموارتر و پرنورتر گردد.
روزپنجم مدرسه در تغذیه و زراعت می‌باشد.

موضوع وبینار:
غذاهای کارکردی Functional Foods

سرفصل‌ها:
۱. غذا و ماهیت غذا
۲. نیاز سلولی و سیری بافتی
۳. الزام سیری سلول
۴. رابطه بین عدم توجه به نیاز سلول و چاقی
۵. فرمولاسیون فراوری و فرمولاسیون غذا
۶. غذاهای میکروبی
۷. غذاهای قارچی
۸. غذاهای ویژه
۹. انطباق تامین غذا در زنجیره گیاهخوار-گوشتخوار

مدرس:
دکتر حسین عسکری
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی، رئیس شرکت غذایی هلفورک

برگزارکننده: انجمن علمی بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی صفحه برگزار کننده
0 دیدگاه
1669 بازدید
لینک کوتاه
نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.

اولین نفری باشید که نظر می دهید “مدرسه تابستانه زیست فناوری: غذاهای کارکردی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برگزارکننده: انجمن علمی بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی صفحه برگزار کننده
0 دیدگاه
1669 بازدید
لینک کوتاه