انطباق فرآوری مواد غذایی با الزامات نیاز سلولی

نوع رویداد: آنلاین
دسته بندی موضوعی:پزشکی و سلامت, علوم پایه
بلیت های رویداد تومان
شرکت در وبینار فعال از 1402/02/01 تا 1402/03/04
جلسات رویداد زمان برگزاری
1 17:00 - 1402/03/02
مدرس ها
دکتر حسین عسکری
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی دکتری فیزیولوژی مولکولی رئیس شرکت غذایی هلفورک
برگزارکننده: انجمن علمی بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی صفحه برگزار کننده
0 دیدگاه
2153 بازدید
لینک کوتاه
نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.

اولین نفری باشید که نظر می دهید “انطباق فرآوری مواد غذایی با الزامات نیاز سلولی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جلسات رویداد زمان برگزاری
1 17:00 - 1402/03/02
مدرس ها
دکتر حسین عسکری
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی دکتری فیزیولوژی مولکولی رئیس شرکت غذایی هلفورک
برگزارکننده: انجمن علمی بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی صفحه برگزار کننده
0 دیدگاه
2153 بازدید
لینک کوتاه