انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه تهران

رویدادها

رایگان

دوره اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی

دوره اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی (به همراه عناصر کلیدی کیفی) مدرس: خانم مهندس حدادی تاریخ برگزاری: 14 و…

رایگان!
رایگان

دوره آموزشی HACCP (تجزیه و تحلیل نقاط خطر و نقاط کنترل بحرانی)

از جمله سرفصل های این دوره: آشنایی با اصول 7 گانه اجرای HACCP ترسیم نمودار جریان مواد غذایی شناسایی نقاط…

رایگان!
رایگان

ISO/IEC 17025:2017

دوره آموزشی تشریح الزامات عمومی برای احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون زمان برگزاری: یکشنبه و دوشنبه 27 و…

رایگان!
رایگان

دوره آموزشی رایگان IFS (استاندارد های بین المللی غذا)

انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری و آکادمی…

رایگان!

نشریه

مقاله ای یافت نشد

وبلاگ

تماس با ما